Het spreekuur wordt op elke werkdag gehouden. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt zowel telefonisch als via de portal een afspraak maken. Heeft u meerdere klachten en/of vragen? Geef dit duidelijk aan bij het maken van de afspraak, dan houden wij er rekening mee in onze agenda.

Telefonische afspraak maken

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:30 en 10:30 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Online afspraak maken

Om online een afspraak te maken, dient u zich eenmalig te registreren voor onze patiënten portal. Na registratie koppelen wij uw account aan uw dossier. Met een actief account kunt u dan online een afspraak maken (bij zowel de huisarts als de assistent). U kunt voor de huisarts op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 09:00 en tussen 14:30 en 15:00 uur online een afspraak maken. Voor de assistente kan dat op maandag t/m vrijdag tussen 14:30 en 15:00 uur. Buiten deze tijden verzoeken wij u om een telefonische afspraak te maken. In geval van spoedeisende hulp belt u  met de praktijk en/of 112!

Inloggen of Registreren